DENİZLİ BEKİLLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı ve Kuban Bayramı Kutlaması

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı ve Kuban Bayramı Kutlaması
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı ve Kuban Bayramı Kutlaması

        Yaklaşan Kurban Bayramının , Türk milleti, İslam dünyası ve bütün insanlık için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Kurbanların kesildiği, fakirlerin gözetildiği, akrabaların, komşuların, arkadaşların hatırlandığı ve ziyaret edildiği bu kutlu günlerde, millet olarak birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı´na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar; sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir.

         Böyle günlerde, yanı başımızdan başlayarak, bu bayram iklimini elimizin uzandığı her yere taşımalı, yaşanan acıları da, sevinçlerimiz gibi paylaşmalıyız. Dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştıran, ortak duygularda buluşturan bayramlar, huzur ve coşku kaynağıdır. Huzur ve barışın egemen olduğu, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların, insanlık âlemine, insanca yaşamak adına, yeni imkanlar getirmesini diliyorum.

          Kardeşlik ve dostluk bağlarımızı güçlendiren Kurban Bayramının, milletimize huzur, mutluluk getirmesi temennisi ile  bayramımız kutlu olsun diyor, selam ve saygılarımı sunuyorum".

          Kurban Bayramından sonra Eğitim Camiası olarak yoğun bir Eğitim Öğretim Yılına başlangıç yapacağız. İlçemiz Eğitim çalışanları olarak hazır olduğumuz bu meşakkatli ve aynı zamanda keyifli süreçte; velilerimizin desteği , öğrencilerimizin gayretleri , öğretmenlerimizin özverisi ile geçtiğimiz eğitim öğretim yılına göre daha üstün başarılar elde edebileceğimize eminiz.

           Şimdiden bütün paydaşlarımız için yeni Eğitim Öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun diyor, başarılılarla dolu bir sezon diliyoruz. 


                                                                                                                                                                                                                                                                      

Cumhuriyet Caddesi Hükümet Konağı Kat1 BEKİLLİ DENİZLİ - 02587912139

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.